Love UK
Image default
Architecture

Agriturismo italie Marken – Le Marche

Vakantie vieren in de Marken? Welkom bij Borgo Belfiore

Heerlijk vakantie vieren op de meest comfortabele en ontspannen manier in het mooiste stukje Italië , de Marken (Le Marche)? Dat zit je helemaal goed bij Borgo Belfiore Agriturismo. Bij Borgo Belfiore kun je de mooiste en meest authentieke vakantieappartementen huren in de Marken al zeggen wij zelf. Of je nu voor een langere tijd een appartement wilt huren, of het wilt gebruiken voor je doorreis door het prachtige Le Marche in Italië , het kan allemaal. Alles is in overleg mogelijk zodat wij zorgen voor een heerlijke onbezorgde vakantie. Voor degene die onbekend zijn met de regio: De Marken ligt precies tussen de Adriatische Zee en de Apennijnen gebergte. De golvende heuvels met oude stadjes en lange rustige zandstranden zijn dé redenen waarom liefhebbers jaar in jaar uit weer terugkomen naar Le Marche.

Proef letterlijk Italïe bij Borgo Belfiore

We bieden niet zomaar vakantie appartementen aan. Ons locatie is werkelijk schitterend. Geleven op een heuvel (400m hoog) heb je een prachtig uitzicht op de gehele regio. Een gouden indruk die je niet snel zult vergeten. Daar blijft het niet bij. Iedere dag waan je je door de natuur in de regio met de kenmerkende olijfbomen en wijngaarden. Er is zoveel prachtige natuur dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Wil je toch graag erop uit, dan biedt Le Marche meer dan genoeg mogelijkheden. De volgende 3 locaties zijn absolute aanraders!

Arcevia

Agriturismo Borgo Belfiore ligt op 400 m hoogte in de gemeente Arcevia waar een bijzondere kerk gevestigd is met kunstschatten uit de 15e en 16e eeuw

Eremo di Fonte Avellana Abdij

De Eremo di Fonte Avellana abdij ligt in een dicht beboste, rustieke vallei, op bijna 700 meter hoog, aan de voet van de Monte Catria. Deze abdij staat synoniem voor ultieme rust. Hier worden ook pur een ambachtelijke producten verkocht die door de monikken zelf worden gemaakt. Bekend zijn de kruidenthee, acaciahoning en de likeur.

Bedevaartsoord Loreto

Met ca. 12.000 intwoners vormt bedevaartsoord Loreto een klein en autehniek stadje. Opvallend is de basiliek della Santa Casa , één van de drukstbezochte heiligdommen binnen het christendom ter wereld. Volgens de verhalen is dit het huis waar de maagd Maria is geboren. Het graf zou per schip vanuit Nazareth naar Loreto gehaald zijn om het hier weer op te bouwen.

De vakantiewoningen in le Marche bij Borge Belfiore

Borge Belfiore telt maar liefst 13 appartementen die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen. Perfect voor stelletjes, maar ook gezinnen dus! De vakantie appartementen bij Borge Belfiore zijn stuk voor stuk perfect onderhouden en voorzien van alle gemakken, zoals een eigen badkamer met toilet, een keuken en minimaal 2 bedden. De appartementen bevinden zich in 2 grote historische hoofdgebouwen. Dat maakt onze locatie ook zo charmant, het vormt een authentiek onderdeel van de omgeving in tegenstelling tot moderne vakantie locaties. Bovendien heeft elk appartement een eigen buiten zit locatie, zodat je lekker in de buitenlucht kunt genieten.

Centraal groot zwembad

Geen zomer vakantie zonder een frisse duik niet waar? Daarom kun je bij Borgo Belfiore genieten van een mooi groot centraal zwembad. Heerlijk zwemmen in schoon zoet water. Maar er is meer! Op slechts 30 min afstand van Borgo Belfiore ligt het mooie zandstrand van Senigallia. Ben je een strand fanaat? Dan is kust dus niet ver van ons vandaan.

Agriturismo in Le Marche

Agriturismo is enorm populair in Italië. Agriturismo betekent zoiets als vakantieboerderij en het is bedoelt om vakantiegangers het gevoel te geven van een landelijk en natuurlijk leven. Rust, authentiek en lokaal ondernemen staan hierbij centraal. Het eten wordt voor een groot gedeelte lokaal ingekocht of zelf geoogst om de smaak zo puur mogelijk te ervaren. Bij Borgo Belfiore bieden we verblijf enkel aan op basis van logies, maar dagelijks verse broodjes service.

https://belfiore-italia.com/ferienwohnungen-in-marken-italien/