Love UK
Image default
Health

De juiste ziektekostenverzekering 2021

Weet u al welke ziektekostenverzekering 2021 u wilt afsluiten? Misschien heeft u voor volgend jaar dezelfde zorgverzekering nodig als nu. Maar het is ook mogelijk dat uw huidige verzekering volgend jaar niet meer voldoet. De oorzaak hiervan zijn veranderingen in de zorg en misschien ook veranderingen in uw situatie of gezondheid. Het is altijd verstandig om aan het einde van het jaar uw zorgverzekering in overweging te nemen en te kijken of een andere verzekering beter bij u past. Als u op zoek bent naar een zorgverzekeraar met hart voor de zorg en voor haar klanten, dan is Salland voor u de juiste keuze.

Zorgverzekeraar in regio Salland

Salland staat als regionale zorgverzekeraar klaar voor iedereen die woont in Gelderland en Overijssel. In deze regio zetten wij ons continu in om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en waarborgen. We maken hiervoor afspraken met een groot aantal zorgaanbieders in de omgeving. Ook de kosten van de zorg worden hierin meegenomen. Daarnaast investeren we zelf geld in de zorg, zodat uw premie goed terecht komt. Salland heeft geen winstoogmerk, waardoor de zorgpremie gebruikt kan worden voor waardevolle doeleinden. 

Zorgpolis premie 2021 berekenen

Welke zorg er precies vergoed wordt vanuit de basisverzekering is elk jaar weer anders. Dit wordt vastgesteld door de overheid en is voor elke zorgverzekeraar gelijk. Waar wel verschil in zit, is de zorgpremie die u betaalt. Bij Salland doen we er alles aan om deze zo laag mogelijk te houden, ieder jaar opnieuw. Op deze manier willen we goede zorg bereikbaar maken voor iedereen. Of u nu jong bent of oud, in topconditie bent of juist niet, bij Salland betaalt iedereen dezelfde scherpe premie. De zorgpolis 2021 kunt u inzien op onze website. Als u vragen heeft over onze zorgverzekering, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

https://www.salland.nl/