Love UK
Image default
Offers

Haix schoenen voor berg en natuur

Overwin berg en natuur met Haix

Een van de meest bekende fabrikant van werkschoenen in Europa is al jarenlang Haix. Zaken als kwaliteit en innovativiteit zijn essentieel voor de juist klantverwachtingen. Haix ontwikkelt schoenen voor de veeleisende professional die op zoek zijn naar de meest veilige werkschoenen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het moeten schoenen zijn die elke dag gedragen kunnen worden zonder verlies van comfort. Bij Nijhof Safety bieden we de nieuwste schoenen aan van Haix en ook wij zijn 100% van dit merk uit Duitsland. Wereldwijd werken er meer dan 1000 mensen om klanten wereldwijd te voorzien van de best mogelijke schoenen. Vanuit een hypermoderne fabriek in Europa worden de meest hightech werkschoenen ontwikkeld.

Nieuw: Crossnature Collection

Ontdek de nieuwe crossnature collection bij Nijhof Safety met een geweldig schoenenaanbod voor de outdoor professionals die het beste zoeken voor hun voeten. De Haix crossnature collectie bevat het unieke Gore Tex binnenvoering voor een optimale klimaat voor je voeten.

De hoogwaardige rubber/PU zool heeft een bewezen profiel voor elk ondergrond. Of dat nu asfalt, stenen of (zand) terrein is, je profiteert altijd van een slijtvaste en antislip zool. Dankzij teen en hielvering loop je dusdanig dat deze plekken zo min mogelijk worden belast. En ben je niet zo fan van veters strikken? Dankzij het HAIX® Smart Lacing system kun je gemakkelijk en en drukvrij de schoen aan je voet snelsluiten.

Waterdicht en ademende werkschoenen dankzij Haix Gore-Tex

Een goede binnenvoering is zeer belangrijk voor het comfort gedurende de werkdag. De Gore-Tex voering van Haix is gemaakt van een 3-laags laminaat wat de schoen waterdicht maakt en tegelijk goed laat ademen. Dit laatste is belangrijk om zweetvoeten te voorkomen en vocht goed af te voeren. De aparte hielkuip zorgt voor goede demping en voetgeleiding.Tot slot is de zool vochtregulerend en antibacterieel wat bijdraagt aan gezonde voeten.

Haix schoenen – 100% Made in Europe

Haix is erg trots dat de volledige productie en productdesign plaatsvindt in Europa. Daarom dragen de schoenen ook het 100% Made in Europe label. Dit betekent dat elk grondstof en onderdeel ook daadwerkelijk ui Europa komt, en niet in tegenstelling tot andere merken, samengesteld wordt in Europa. Alle schoenen worden geproduceerd op het hoofdkantoor in Beieren en op de tweede productielocatie in Kroatië. Kernwaarden van Haix zijn bijscholing, waardering, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Extra bescherming tijdens boswerkzaamheden

Een belangrijk kenmerk van outdoor schoenen die voor natuur- en bosbouw gebruikt worden is het implementeren van zaagbescherming in de schoen. Schoenen met zaagbescherming bieden speciale ( en vereiste ) bescherming voor de gewenste veiligheid tijdens werkzaamheden. Deze schoenen zijn KWF gecertificeerd. Aan grip is geen toeval overgelaten, want dankzij de glijvaste en gripvaste zool heb je altijd grip onder alle omstandigheden. Nat, zacht of glad er is altijd goed grip beschikbaar. Uiteraard voorziet het GORE-TEX-membraan in de binnenvoering ervoor dat de schoenen volledig waterdicht zijn.

Bestel werkkleding en schoenen bij Nijhof Safety met gratis verzending

Koop de beste schoenen en werkkleding voor jou als professional in onze webshop en profiteer van een sterke collectie in werkkleding, schoenen en accessoires met snelle verzending uit voorraad. Naast Haix verkopen we ook kledingstukken en accessoires van:

  • Bata industrials schoenen
  • Sixton werkschoenen
  • Tricorp werkkleding
  • Quick sportieve werkschoenen

Profiteer bovendien van gratis verzending vanaf €99,95 in Nederland. Levering in België en Duitsland is ook mogelijk!

https://www.nijhofsafety.nl/