Love UK
Image default
Business and Services

Ongeacht welk VW-onderdeel je zoekt, je vindt het op paruzzi.com

Een trekhaak Kever, DZUS sluitingen op voet en mini slangklemmen: je zult ze maar nodig hebben. VW-fans maken zich niet druk, die weten dat ze bij Paruzzi werkelijk alles vinden voor hun Kever. Het type Kever is er in vele modellen en uitvoeringen. Populair waren en zijn onder meer de zogenoemde brilkever (vanwege de twee achterraampjes die samen op een bril lijken), de ovali (de achterklap loopt ovaal toe), de Kever met enorme achterlichten (gekscherend olifantsvoeten genoemd) en de chique Kever met chroomaccenten.

De Kever was in eerste instantie bedoeld voor nutsbedrijven. Maar de vormgeving sloeg zo aan dat het uiteindelijk een echte consumentenauto is geworden. Eerst in Duitsland en daarna wereldwijd. Vrij bijzonder is het dat Nederland een van de eerste landen was waar de Kever naar toe werd geëxporteerd vanuit Duitsland. De echt grote markten werden daarna gevonden in Zweden, de Verenigde Staten en Engeland.

Ruime onderdelenvoorraad

Ben jij aan het sleutelen aan een Kevermotor? Hier volgen enkele tips. Allereerst is het belangrijk dat je de nodige kennis en ook vakmanschap beheerst. We vertrouwen er helemaal op dat dat goed zit! Heb je toch twijfels of wil je gewoon een second opinion, Paruzzi beantwoordt graag al jouw vragen. Motoronderdelen die wij verkopen zijn onder andere cilinderkoppen, lagers en zuigers.

Complete VW Kever motoren bieden we ook aan. Deze gereviseerde motoren zijn van hoogstaande kwaliteit. Ieder onderdeeltje afzonderlijk is door onze mensen geïnspecteerd. Je krijgt bij aanschaf twee jaar garantie. Houd je van een beetje meer vermogen dan is een getunede motor wel iets voor jou. Deze hebben een grotere cilinderinhoud. Ze zijn er in 1775cc en 1641cc. Behoefte aan iets speciaals, een langgekoesterde wens? Geef het door en we maken ons er hard voor. Je kunt Paruzzi op de hiernavolgende manieren bereiken:

-telefoon: +31(0)113-503555;

-email: sales @ paruzzi.com;

-bezoekadres: Kreeft 16, 4401 NZ Yerseke.

https://www.paruzzi.com/nl/