Love UK
Image default
Travel

Onvergetelijke huwelijksreizen met All Over Tours

Een exclusieve huwelijksreis die je nooit meer zult vergeten? Bij All Over Tours zijn we hierin volledig gespecialiseerd. Het is onze passie om voor jullie een huwelijksreis precies op maat te maken. Heb je er bijvoorbeeld wel eens over gedacht om voor je huwelijksreis Nieuw Zeeland als bestemming uit te kiezen?

 Je bent hier ver van huis en in een volledig andere wereld. De schoonheid van de natuur in dit land past volledig bij de stemming die jullie zullen voelen als pas getrouwd stel. Tel daar de vriendelijke bevolking bij op en geniet van de schitterende accommodatie die we voor jullie reserveren.

Op onze website kun je direct al kennis maken met enkele voorbeeldreizen naar dit aantrekkelijke land. Maar vergeet daarbij niet, dat we jullie huwelijksreis uiteindelijk volledig personaliseren. De ingrediënten hiervoor kun je zelf bedenken en natuurlijk helpen we je daar ook heel graag bij.

Nieuw Zeeland of toch liever Zuid Afrika?

Of beleven jullie liever je huwelijksavontuur op het Afrikaanse continent? Wanneer je voor je huwelijksreis Zuid Afrika als bestemming kiest, organiseert All Over Tours ook daar een droomverblijf zoals geen ander dit kan. Uitstapjes naar Zimbabwe en Mozambique zijn moeiteloos in jullie huwelijksreis in te passen. Evenals een trein- en autoreis door dit prachtige land. Of een safari door één van de mooie reservaten.

Altijd authentiek

Alle reizen die All Over Tours organiseert zijn kleinschalig en authentiek. Ook Azië, de Indische Oceaan eilanden, de Pacific en Zuid Amerika vormen prachtige bestemmingen. Je kunt je huwelijksreis op onze website zelf samenstellen en een reisvoorstel aanvragen door op de groene button te klikken. Natuurlijk kan ook de huwelijksvoltrekking zelf in het land van je huwelijksreis plaatsvinden. Zo organiseren we graag voor jullie een huwelijksvoltrekking in Zuid-Afrika, die gewoon geldig is volgens de Nederlandse wet. Alvast lekker wegdromen over een huwelijksreis naar zo’n verre bestemming? Begin dan eens met een kijkje te nemen op onze website!

https://www.allovertours.nl/