Love UK
Image default
Health

Overstappen zorgverzekering

Waarschijnlijk weet je wel dat het afsluiten van een zorgverzekering in Nederland verplicht is. Natuurlijk is het ook prettig om verzekerd te zijn voor bepaalde zorgkosten. Het is dan wel belangrijk om een zorgverzekering af te kunnen sluiten die bij jou past en waar je echt iets aan hebt. Misschien is dit met je huidige zorgverzekering niet meer het geval. Dan is overstappen van zorgverzekering vaak de beste optie. Bij ZorgDirect kun je een zorgverzekering op maat afsluiten, door een keuze te maken uit verschillende aanvullende verzekeringen naast je basisverzekering. Wij helpen je graag bij het overstappen, zodat je niet alles zelf hoeft te regelen.

Losse tandartsverzekering ZorgDirect

Naast vijf aanvullende verzekeringen om uit te kiezen, heeft ZorgDirect ook drie tandartsverzekeringen die je kunt afsluiten naast je basisverzekering. Met een losse tandartsverzekering van ZorgDirect heb je jaarlijks recht op 75% vergoeding tot een bepaald maximum bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van de tandartsverzekering die je kiest. Kom je niet zo vaak bij de tandarts, dan kun je kiezen voor de TandExtra. Lig je juist regelmatig in de tandartsstoel, dan is de TandTop een betere optie voor jou. De TandPlus zit hier precies tussenin. Er is dus altijd een tandartsverzekering die bij je past.
 

Mijn ZorgDirect

ZorgDirect is er voor degenen die graag zelf hun zaken regelen en de controle houden. Via Mijn ZorgDirect kun je online je zorgadministratie inzien en bijvoorbeeld ook declaraties indienen. Daarnaast helpt ZorgDirect je om zelf te kunnen werken aan je gezondheid op mentaal en lichamelijk vlak. Hiervoor kun je handige apps downloaden. Ook hebben we een tool ontwikkeld, genaamd GRIP, waarmee je kunt werken aan het verlagen van stress. Als je vragen hebt over je zorgverzekering, of je kunt wel wat hulp of advies gebruiken, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar!

 

https://www.zorgdirect.nl/