Love UK
Image default
Management

Top business ideas with low investment

 

Eenvoudige kleine zakelijke ideeën

Op zoek naar een bijverdienste die niet al te veel moeite kost? Hetzelfde. Wij vonden de makkelijkste bedrijfjes om te beginnen die (hopen we) nog leuk zijn ook!

 

1. Verzorging van huisdieren

Zonder voorbij te gaan aan de moeite die het kost om huisdieren groot te brengen, kan het verzorgen van huisdieren de beste baan ooit zijn. Je kunt een hondenuitlater zijn, een kattenoppas, kippen controleren, paarden voeren, de lijst gaat maar door en door. Je kunt kiezen welke banen je wilt nemen, welke uren je wilt werken, en soms krijg je huis te zitten als een extra bonus.

 

Pet sitter bedrijven verdienen tussen de $10-$25 per uur, afhankelijk van het aantal huisdieren en je locatie.

 

easy-small-business-ideeën-pet-care-pebble

Afbeelding bron

 

2. Proeflezen/kwaliteitsgarantie

Ik ben behoorlijk enthousiast over deze baan. Ja, proeflezer zijn en kwaliteitscontrole zijn verschillend… maar ook erg vergelijkbaar. Als je een goede schrijver bent en aanleg hebt voor kleine details, dan zijn deze banen misschien iets voor jou. Er is altijd veel vraag naar, want wie heeft er tegenwoordig tijd om zijn eigen werk te controleren, en je kunt gemakkelijk werk vinden op UpWork of een aantal andere freelance sites totdat je portfolio klaar is om je bedrijfje te starten.

 

Proeflezers en QA-specialisten kunnen tot $ 80.000 per jaar betaald krijgen.

 

3. Notaris

Heb je ooit iets notarieel laten vastleggen en weet je niet waar je moet zijn? Gelukkig ken ik een aantal eigenaren van kleine bedrijven die een notaris op afroep beschikbaar hebben. Notaris worden is niet het gemakkelijkste proces, maar het is niet duur. En als je eenmaal klaar bent, kun je ook notaris op afroep worden of fulltime je diensten aanbieden aan gerechtsgebouwen en kleine bedrijven.

 

De salarissen van notarissen variëren van $20.000 tot $52.000 per jaar. Maar in staat zijn om te kiezen wanneer te werken (of niet) terwijl je een hoge-demand certificering zal komen in koppeling.

 

4. Beheerder van kortetermijnverhuur

Ooit verhuurden mijn ouders de helft van hun huis via AirBnb. Ze deden een moord in hun kleine hotel-loze stad met grootouders die op bezoek waren bij familie, gezinnen die tussen twee huizen in zaten en zakenmensen die verbleven voor een consulting project. Uiteindelijk stopten ze met Airbnb omdat het te veel werk was voor mijn moeder om na elke gast schoon te maken en te ontsmetten.

 

Punt van het verhaal: verhuurmanagers zijn grotendeels succesvol en worden dat nog meer met de opkomst van woningverhuur. Ga in gesprek met lokale Airbnb en VRBO verhuurders om te zien hoe je kunt helpen met het beheren van hun huizen en op te treden als een soort opzichter voor de gasten.

 

De salarissen van verhuurders zijn afhankelijk van waar u zich bevindt, maar zijn het meest winstgevend in stedelijke centra.

 

easy-small-business-ideeën-airbnb-manager

Afbeelding bron

 

5. Persoonlijke winkelier

Personal shopper zijn is de droom van zo veel modestudenten. Stel je voor dat je kunt winkelen voor de perfecte sieraden, kleding, meubels, en dat je er eigenlijk niets voor hoeft te betalen! Met de uitbreiding van online e-commerce winkels, kan het grootste deel van dit werk op afstand worden gedaan. En persoonlijke shoppers zijn goed gecompenseerd, ze verdienen ongeveer 60.000 dollar per jaar.

 

Creatieve ideeën voor kleine ondernemingen

Wilt u een klein bedrijfje beginnen om uw creativiteit de vrije loop te laten? Misschien werk je in een bedrijfsomgeving en zijn je hersenen opgedroogd door excel sheets. Ik ben helemaal voor het hebben van een creatieve uitlaatklep, en als je er geld mee kunt verdienen, nog beter. Hier zijn onze creatieve ideeën voor kleine bedrijven.

 

6. Hovenier

Als ik me had laten leiden door de planten-moeder rage, zou ik misschien tuinarchitect willen worden, maar ik haat tuinieren. Maar als je het type persoon bent dat stress van tuinieren krijgt, dan is tuinarchitectuur misschien iets voor jou.

 

Dit kan een van de meest bevredigende, creatieve banen zijn. Je kunt eigendommen omtoveren tot magische tuinen – of in ieder geval groene gazons, bloembedden en vijvers onderhouden – en mensen gelukkig maken.

 

Landscaper loon kan liggen tussen $ 10-25 / uur, of u kunt uw diensten prijs per project.

 

7. Schepper van geschenkpakketten

Ooit een doos ontvangen in de post vol met op maat gemaakte snacks, wijn, gadgets, en prullaria? Ik ben dol op de geschenkdozen die ik ontvang nu ik volledig op afstand werk. En je kunt maar beter geloven dat ik graag werk met makers van geschenkpakketten, die van heinde en verre markten afzoeken om de perfecte partij voor hun publiek samen te stellen. Geschenkpakkettenbedrijven vragen niet al te veel vooraf, omdat je de koper kunt vragen te betalen voor de aankoop en de verzending van de artikelen.

 

creatief-kleine-business-ideeën-gift-box-business

Afbeelding bron

 

8. Reisplanner

Dit is mijn droombaan. Reisplanners krijgen extraatjes in overvloed, van gereduceerde hoteltarieven tot inside info over luchtvaartmaatschappijen en reisgidsen. Het kan de meest creatieve kleine onderneming zijn door het plannen van reizen in een niche – misschien is je specialiteit Zuid-Amerika of IJsland reizen voor college kids of senioren! Nog beter, kan dit bedrijf worden uitgevoerd vanuit huis … of overal in de wereld.

 

Reisagenten krijgen meestal betaald tussen $35,000-$67,000 per jaar.

 

9. Influencer

Hoewel sommige mensen influencer zijn misschien niet als een creatieve business beschouwen, denk ik zeker dat de trendsetters van de wereld daar anders over denken. Er zijn tal van cursussen te volgen die je zullen helpen een influencer te worden in deze dappere nieuwe wereld van sociale media.

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/waarde-bepalen-auto/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/