Love UK
Image default
Jobs and trainings

Werken op een Nederlandse boerderij dankzij dit uitzendbureau

Sterwerk levert al meer dan 15 jaar medewerkers aan melkveehouders. Hierdoor kunt u ook werken op een Nederlandse boerderij. Via eigen werving en samenwerking met wervingsbureau ’s, is dit bedrijf voortdurend op zoek naar (potentiële) melkers. Lijkt een baan als medewerker in de melkveehouderij u wel wat? Neem in dat geval eens contact op via het online contactformulier van dit bedrijf. Of u nu enkel een agrarische achtergrond of jarenlange ervaring in een moderne melkstal heeft, in beide gevallen is er een passend aanbod aan functies. Een gevarieerd takenpakket en goede arbeidsvoorwaarden, dat is wat u kunt verwachten vanuit Sterwerk.

Gevarieerde werkzaamheden als in de melkveehouderij

U komt als medewerker in veel gevallen terecht bij een grotere melkveehouderij. Deze bedrijven besteden altijd structureel een aantal melkbeurten uit. Voor een periode van 2 tot 8 weken staan verschillende werkzaamheden centraal. Denk hierbij aan aflammeren, voeren en zelfstandig leren drinken van de lammetjes. Het lammeren vindt meestal plaats tussen december en juni. Kent u dit werk al? Of wilt u dit graag leren voor een tijdsbestek van meerdere jaren? Werken op een Nederlandse boerderij maakt het mogelijk! Voor meer informatie over de functieomschrijving, het inwerktraject of overige vragen neemt u contact op met een van de medewerkers van Sterwerk.

Medewerker melkveehouderij binnen de geitensector

Heeft u een agrarische achtergrond of ruimschootse ervaring in de geitensector? In beide gevallen komt in aanmerking voor een van de functies via het uitzendbureau van Sterwerk. Gedurende de lammerperiode zijn er verschillende functies beschikbaar. Doet u het werk graag en begrijpt u wat er bij dit werk komt kijken? Dan bent u wellicht de perfecte kandidaat en kunt u werken op een Nederlandse boerderij. Voor een actueel aanbod als medewerker op de melkveehouderij staat dit bedrijf u graag te woord. Vul het online contactformulier in en laat uw gegevens achter. Een van de medewerkers van Sterwerk neemt zo snel mogelijk contact met u op.